Gevelreno

Gevelrenovatie

Gevelrenovatie

Gevelrenovatie verbetert en beschermt gevels en muren. We repareren scheuren, herstellen voegwerk en impregneren de gevel. Het zorgt ervoor dat uw gevel langdurig sterk en mooi blijft. Bovendien brengt het de gevel terug in oude staat.

De waarde van uw woning of bedrijfspand kan aanzienlijk stijgen door gevelrenovatie.Nederland kent veel waardevolle gevels. Laat uw gevelrenovatie uitvoeren door een echte vakman. Onze experts behalen het beste resultaat bij gevelrenovatie.

SCHEURHERSTEL GEVELRENO
VOEGWERKEN GEVELRNO

Perfecte gevelrenovatie

Gevelrenovatie is ons vak. De perfecte gevelrenovatie.
Gevelrenovatie onthult de schoonheid van uw eigendom. Door brede ervaring met gevelrenovatie projecten kunnen we een perfect resultaat garanderen. Op prettige wijze zorgen we ook voor een perfect verloop van de gevelrenovatie. Uw buurt zit immers niet te wachten op enorme overlast. Gevelreno Gevelrenovatie werkt in heel Gelderland en omgeving, een klein bedrijf dat grootse resultaten neerzet.

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring. Hierdoor kunnen we op iedere situatie inspelen en de gewenste kwaliteit leveren

Binnen 24 uur een afspraak gemaakt.
Wij zijn alle dagen bereikbaar behalve op zondag.
Bel: 026-202 202 7

Kwaliteit en zekerheid van onze reinigingsspecialisten wordt gewaarborgd door de inzet van deskundige en betrouwbare vakmensen

Kokend Heet Water Techniek

Bij dit systeem wordt gereinigd met schoon leidingwater onder aangepaste druk en temperatuur. De druk is regelbaar tot 200 BAR met een waterverbruik tot 18 liter per minuut en de temperatuur is instelbaar tot 150° C. Door toepassing van de juiste druk en temperatuur kunnen met dit systeem vrijwel alle ondergronden gereinigd worden. De baklaag wordt niet beschadigd, omdat er geen chemische middelen worden toegevoegd. Vooral voor het verwijderen van mos- en algengroei en lichte verontreinigingen is dit een uitstekend systeem.

Bent u geïnteresseerd in deze dienst?

Hogedrukunit Gevelreno

Regelmatig gevelonderhoud

Voor een representatieve uitstraling van je gevel op korte én lange termijn is het belangrijk om deze periodiek te laten reinigen. Weersomstandigheden zoals zon, regen en sneeuw zorgen er namelijk voor dat de gevel in de loop der tijd toch weer vervuild raakt.

Je kunt bij ons daarom kiezen voor een handig onderhoudspakket zodat wij op vaste momenten bij je langskomen om de gevel van je woning of bedrijfspand te reinigen. Je hoeft je bovendien geen zorgen te maken over betalingen en onhandig gedoe met contant geld. We kunnen elke maand een vooraf afgesproken bedrag automatisch van je rekening af laten schrijven. We richten op een uitstekende klanttevredenheid. Wanneer je een abonnement bij ons afsluit kies je voor gemak en 100% service.

Gevelreiniging en voegwerk

Ook gevelreiniging en voegen wordt vaak in combinatie gedaan. In de loop der jaren krijgt stenen voegwerk veel te verduren. Onder andere neerslag, verkeersvervuiling en ongedierte tasten uw gevel aan. Na verloop van tijd kunnen voegdelen gaan barsten en los komen te zitten. Om verdere aantasting van de gevel te voorkomen, is het van belang het voegwerk tijdig te repareren. Zo voorkomt u ernstigere schade en kan de gevel nog jaren mee.

 

Gevelrenovatie
IMPREGNEREN GEVELRENO

Gevelreiniging en Impregneren

Om beschadiging te voorkomen is het verstandig om na het reinigen de gevel te laten impregneren. Door het impregneren van uw gevel zorgt u ervoor dat er geen water meer wordt opgenomen of doorgelaten door de muur.Zo verlengt u de levensduur van het voegwerk en metselwerk.