Gevelreno

gevel impregneren

gevelreinigen gevelreno

Voorkom vochtdoorslag

Door uw gevel te impregneren voorkomt u schimmel op uw gevel of vochtproblemen in huis doordat de gevel het huis niet beschermt tegen de hevige regenbuien. Logisch dat u dit zo snel mogelijk en op een makkelijke manier wilt voorkomen. Laat uw gevel impregneren en voorkom problemen.

Impregneren

Bij het impregneren van uw gevel wordt er een beschermlaag op uw gevel gespoten, waardoor uw gevel waterafstotend en schimmelwerend wordt. Dit laagje zorgt er ook voor dat water niet meer in de gevel kan trekken

Voorkom vochtdoorslag impregneer-2

Toegewijd aan uitstekende dienstverlening We willen het beste gevelbedrijf in de regio zijn en we beloven concurrerende prijzen, professionele dienstverlening en een geweldige service.

Hieronder vind meer u van onze diensten

GEVELREINIGING

GEVELRENOVATIE

VOEGWERKEN

IMPREGNEREN

SCHEURHERSTEL

STRAALTECHNIEK

KNIP-SNIJWERK

SCHILDERWERK

Wilt u een advies op maat of een vrijblijvende prijsopgave voor het reinigen van uw bedrijfspand, woning of VVe.

Onze belangrijkste eigenschap is servicegerichtheid.Wij werken efficiënt en klantgericht om uw doelen te behalen en uw als tevreden klant behouden.

Neem vandaag contact met ons op!

[wpforms id="640"]

"Passie voor gevelwerk"

NL GEVEL B.V.beschikt over een team van zeer ervaren vakmensen die graag zoeken naar een passende oplossing voor uw probleem. Het bedrijf is tevens in bezit van de nodige procescertificaten voor erkend gevelbehandelaar,

Bel ons hoofdkantoor